ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ - ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ONLINE - Φωτογραφίες

ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ONLINE - ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, MSC ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 336 Τ.Κ. - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Τ.Κ.: 12462
Περιοχή - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Περιοχή: Χαϊδάρι Κατηγορία - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
Τηλέφωνο - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο: 2105321339 Fax - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Fax: 2105321339
Κινητό - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Κινητό: 6932514398 E-mail - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ E-mail: xmpalamoti@dietnet.gr
Υπεύθυνος - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Υπεύθυνος: ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ Δ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 2105321339
Ιστοσελίδα - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ Ιστοσελίδα:
Οι υπηρεσίες της Διαιτολογικής Μονάδας Dietnet βασίζονται σε πέντε βασικούς άξονες: 1ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δε υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το! 2ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά! 3ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαι...
Επισκέπτες: 50947

ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ONLINE - ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, MSC ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ONLINE - ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, MSC ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΘΗΝΑ

Οι υπηρεσίες της Διαιτολογικής Μονάδας Dietnet βασίζονται σε πέντε βασικούς άξονες:

1ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δε υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

2ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά!

3ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου και όχι ο διαιτώμενος στη δίαιτα. Μόνο έτσι μπορεί να τηρηθεί ένα διαιτολόγιο ή ένα πρόγραμμα διατροφής μακροπρόθεσμα. Στην Διαιτολογική Μονάδα Dietnet κατανοούμε απόλυτα ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και γι’ αυτό γίνεται κατάρτιση εξατομικευμένου διαιτολογίου για κάθε περίπτωση κατόπιν συνεκτίμησης και άλλων τυχών συνυπαρχουσών παθήσεων.

4ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Η επικοινωνία της Κλινικής Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διαιτολόγο μέσω e mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενδιάμεσες από τα ραντεβού σας επισκέψεις ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

5ΟΣ ΆΞΟΝΑΣ: Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας! Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας!

H εκπαίδευση και η εξατομίκευση συμβάλλουν στη δια βίου διατήρηση του βάρους.



Για εμάς κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας!
Θεωρούμε δε πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από πριν τη διαδικασία παρακολούθησης διότι αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά το που θα εμπιστευτείτε την υγεία σας. Σε εμάς είναι όλα ξεκάθαρα και επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που απευθύνονται σε εμάς – ή ακόμα καλύτερα σχέσεις ΖΩΗΣ!

Η διαδικασία παρακολούθησης λοιπόν έχει ως εξής:

Αρχικώς, στην 1η συνεδρία γίνεται λήψη αναλυτικού διατροφικού – ιατρικού ιστορικού. Στη Διαιτολογική Μονάδα Dietnet ακούμε πολύ προσεχτικά ότι έχετε να μας πείτε και όλες οι πληροφορίες λαμβάνονται υπόψιν στο σχεδιασμό του δικού σας ατομικού διαιτολογίου- διατροφής.
Σε κάθε συνεδρία γίνεται λιπομέτρηση, μέτρηση περιφερειών σώματος, ζύγιση και ακολουθεί ανάλυση και αξιολόγηση των σωματομετρικών σας χαρακτηριστικών. Φυσικά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης και συζητάμε μαζί για τα πιθανά προβλήματα που θα εντοπιστούν και την αντιμετώπιση τους.
Με βάση το αναλυτικό ιστορικό και τα σωματομετρικά σας χαρακτηριστικά σχεδιάζουμε μαζί ένα μοναδικό στα μέτρα σας διαιτολόγιο – διατροφή.
Η διατροφή μπορεί να τροποποιηθεί ξανά και ξανά μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και βέβαιοι ότι μπορείτε να την εφαρμόσετε! Ακόμη κι αν αρχικώς θεωρήσετε ότι η διατροφή σας καλύπτει αλλά στην πορεία διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε στην εφαρμογή (πράγμα πολύ φυσιολογικό διότι στην αρχή είναι όλοι πιο ένθερμοι και υπερεκτιμώνται οι δυνάμεις/ αντοχές ενίοτε) μην ανησυχείτε: μπορούμε να την επανασχεδιάσουμε για εσάς χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!
Η συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι εβδομαδιαία η δεκαπενθήμερη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πιο αραιές επισκέψεις (πχ ανά 3 εβδομάδες) σαφώς και μπορούν να πραγματοποιούνται κατόπιν δικής σας απαίτησης παρόλα αυτά όμως από την εμπειρία μας οφείλουμε να σας αναφέρουμε πως όταν δύο διαδοχικές συνεδρίες απέχουν μεταξύ τους περισσότερο από 2 εβδομάδες χάνεται η επαφή με το Διαιτολόγο και που είναι καταλυτική για την τήρηση του διαιτολογίου και την τόνωση του ηθικού του διαιτώμενου.